Start date: 7.3.2022
End date: 31.5.2022
Time: 00:00 - 00:00
Location: Teams
Tapahtumat

Askelia voimaan -hankkeessa käynnistyy maaliskuussa verkkovalmennus. Työttömien Keskusjärjestön uusi elintapaohjaushanke Askelia voimaan starttaa kunhan hankerahoitus vahvistuu. Hankkeessa on tarkoitus muun muassa kokeilla erilaisia elintapaohjauksen työkaluja niin hankekäynneillä kuin etänäkin. Heti maaliskuussa käynnistyy ensimmäinen verkkovalmennusryhmä painonhallintaan ja elämäntapamuutokseen tukea kaipaaville.

Maksuttomassa valmennuksessa hyödynnetään Satakunnan Sydänpiirin kehittämää Verkkopuntari-ohjelmaa, jonka avulla etenet rennosti kohti pysyviä elintapamuutoksia ja kokonaisvaltaista hyvinvointia. Verkkopuntari sopii sinulle, jos koet tarvetta muuttaa elintapojasi, olet valmis siirtymään sanoista tekoihin ja sinulla on mahdollisuus käyttää tietokonetta, tablettia tai älypuhelinta sekä nettiyhteyttä.

Kokonaisuudessaan vuoden kestävä ohjelma sisältää 12 viikkoa kestävän ohjatun vaiheen ja sen jälkeen alkavan itsenäisen ylläpitovaiheen. Ohjatun vaiheen aikana on mahdollista saada henkilökohtaista ohjausta verkon välityksellä kerran viikossa. Valmennukseen sisältyy myös neljä ryhmätapaamista Teamsilla.

Valmennus alkaa ma 7.3. klo 13 ryhmätapaamisella Teamsilla. Ryhmään voi ilmoittautua mukaan pe 25.2. saakka, paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Ryhmään mahtuu korkeintaan 12 osallistujaa. Ryhmiä voidaan järjestää myöhemmin lisää.

Lisätietoja ja ilmoittautuminen suoraan Helille: Heli Niromaa heli.niromaa@tyottomat.fi, puh. 044 544 3613.